HTML

Alphatipp

Ingyenes sportfogadás (foci,tenisz) tippek, amelyeket online illetve egy részüket tippmix-en is meg lehet tenni. Tippeket saját felelősségre ajánlott megtenni.

Friss topikok

Szombati Tippek

2012.05.17. 21:48 :: Stifler87

Road to Munich

 bayern chelsea.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uli Hoeneß álma,hogy idén saját stadionjukban az Allianz Arenaban játszák a Bajnokok Ligája döntőjét a Real Madrid legyőzésével teljesült. Bayern útja a "halál csoportból" az egyenes kiesés szakaszán át az álom eléréséhez így nézett ki.

Basel - Bayern 1-0

Bayern - Basel 7-0

Marseille - Bayern 0-2

Bayern - Marseille 2-0

Bayern - Real Madrid 2-1

Real Madrid - Bayern 2-1 (t.u. 3-1)

 

Chelsea útja a nyolcaddöntőn keresztül a döntőig:

Nápoly - Chelsea 3-1

Chelsea - Nápoly 4-1

Benfica - Chelsea 0-1

Chelsea - Benfica 2-1

Chelsea - Barcelona 1-0

Barcelona - Chelsea 2-2

 

Egy kis statisztika még a végére:

Fc Bayern München: rúgott gólok (25), kapott gólok (10)

Fc Chelsea: rúgott gólok (24), kapott gólok (11)

 

Bayernnek óriási lehetősége lesz,hogy az első csapat legyen, aki a saját stadionjában nyeri meg a BL döntőt. Viszont ehhez az is kell,hogy top formában játszanak és a megszokott módon küzdjenek. Bundesliga első hely már elúszott, és egy hete már a Német Kupa is (Dortmund - Bayern 5-2). Chelsea háza táján felemás helyzet alakult ki. Premier League-ben a 6.!!! helyen végeztek, viszont az FA Kupát megnyerték (Chelsea - Liverpool 2-1).

Eltiltottak:

  • Chelsea: John Terry, Barnislav Ivanovic, Ramires, Raul Meireles
  • Bayern:David Alaba, Holger Badstuber, Luiz Gustavo

 

Játékvezető: Pedro Proenca

 

Tippemet a döntőre a Bayern mellett teszem le. Ha a bajorok játéka érvénybe lép, azaz uralják a meccset, hátulról építekzve megjáratják a labdát és elől Gomez, Robben, Ribéry trió top formában vannak a 4 alapember nélkül játszó Chelsea-nek az esélye rohamosan csökkennek, hogy győztesen  hagyják el az Allianz Arena-t, ahol Jupp Heynckes csapata 14 győzelemmel 1 döntetlennel és 2 vereséggel büszkéldkedik. Saját stadion, az ellenféltől 4 alapember hiánya, hazai szurkolók, eszméletlen veszélyes trió elől és a kapuban Manuel Neuer...mind Bayern mellett szól.

Tippem pedig 1 (1.80)

illetve döntő győztese hazai (1.45)

over 2.5 (1.97)

félidő 1 (2.37)

 

1 komment

Címkék: chelsea bl bayern league bajnokok ligája champions

A bejegyzés trackback címe:

https://alphatipp.blog.hu/api/trackback/id/tr824523198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása